جستجو در مقالات منتشر شده


۲ نتیجه برای امیرفخرایی

سیده سریرا هاشمی پور، اقبال زارعی، شعله نمازی، آزیتا امیرفخرایی،
دوره ۹، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۱ )
چکیده

هدف هدف از پژوهش حاضر تعیین روابط علّی رفتارهای ارتقا‌دهنده سلامت و همبستگی آن با سبک‌های مقابله با استرس، با نقش میانجی‌گر تنظیم هیجانی در دوران پاندمی کووید-۱۹ بود. 
روش ها تحقیق حاضر از نوع توصیفی‌تحلیلی بود که در سال ۱۳۹۹ بر روی ۳۰۶ نفر از بزرگسالان شهر بندرعباس به‌روش نمونه‌گیری دردسترس انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسش‌نامه استاندارد رفتارهای ارتقادهنده سلامت والکر، راهبردهای مقابله‌ای با استرس لازاروس و فولکمن و تنظیم شناختی گارنفسکی و کرایج بود. تجزیه‌و‌تحلیل یافته‌ها با استفاده از مدل معادلات ساختاری انجام شد.
یافته ها یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد راهبردهای تنظیم هیجانی رابطه بین سبک مقابله هیجان‌مداری با رفتارهای ارتقای سلامت را به‌صورت منفی پیش‌بینی می‌کند و رابطه بین سبک مقابله مسئله‌مداری و رفتارهای ارتقای سلامت را به‌صورت مثبت و معنادار پیش‌بینی می‌کند (۰/۰۱>P). 
نتیجه گیری مطابق نتایج پژوهش، می‌توان باتوجه‌به متغیرهای مورد‌بحث، راهکارهای لازم درمورد روابط زوجین ارائه کرد.
سیده سریرا هاشمی پور، اقبال زارعی، شعله نمازی، آزیتا امیرفخرایی،
دوره ۹، شماره ۳ - ( پاییز ۱۴۰۱ )
چکیده

هدف هدف از پژوهش حاضر تعیین نقش میانجی‌گر تنظیم هیجانی در رابطه بین تحمل پریشانی و شفقت به خود با رفتارهای معطوف به سلامتی بود.
روش ها تحقیق حاضر از نوع توصیفی‌تحلیلی بود که در سال ۱۳۹۹ بر روی ۳۰۶ نفز از بزرگسالان شهر بندرعباس به روش نمونه‌گیری در سترس انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسش‌نامه تحمل پریشانی سیمونز و گاهر، خودشفقتی رایس و همکاران و رفتارهای ارتقادهنده سلامت والکر و همکاران بود. تجزیه‌وتحلیل یافته‌ها با استفاده از مدل معادلات ساختاری انجام شد.
یافته ها مشخص شد تنظیم هیجانی رابطه بین شفقت خود و تحمل پریشانی با رفتارهای معطوف به سلامت را به‌صورت مثبت و معنادار میانجی‌گری می‌کند. نتایج نشان داد راهبردهای غیرانطباقی تنظیم هیجانی تنها رابطه بین تحمل پریشانی و رفتارهای معطوف به سلامتی را به‌صورت مثبت و معنادار میانجی‌گری می‌کند. 
نتیجه گیری باتوجه‌به نتایج پژوهش و نقش متغیرهای پژوهش بر ارتقای رفتارهای معطوف به سلامتی در افراد، برنامه‌ریزان سـلامت و ارائه‌دهندگان خدمات سلامت به زنان با آگاهی از این نکات می‌توانند گام‌های مفیدی در جهت ارتقای سلامت جامعه بردارند.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به طب پیشگیری می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Preventive Medicine

Designed & Developed by : Yektaweb